Hidden is een nieuw designlabel dat een antwoord biedt op de stijgende vraag naar modern, eigentijds meubilair met een actief comfort en ‘verborgen’ functionaliteit. What you don’t see is what you get!

[hidden] : Eng. Bijv. nw. van ‘to hide’. Betekenis : verborgen, verstopt, verscholen, verborgen aanwezig zijn, aan het oog onttrokken.

Onze sedentaire levensstijl zorgt voor een steeds grotere belasting van onze gezondheid. Gemiddeld brengen we niet minder dan 50% van onze tijd al zittend door en 30% al slapend. Ergonomische meubelen bieden een uitkomst, maar veelal gaat dit gepaard met toegevingen aan het esthetische omdat de functionaliteit altijd zichtbaar blijft.

Onze pijlers

Eigen productie

Hidden is het designlabel van de firma Haelvoet dat sinds 1931 hoogkwalitatief zorgmeubilair ontwerpt en produceert. Het bedrijf heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd dankzij originaliteit, vakmanschap, uitstekende know how, kwaliteit en duurzame groei met respect voor het milieu.

Een doorgedreven drang naar innovatie, gecombineerd met deze waarden, staat garant voor een collectie unieke creaties voor het Hidden label. Een eerste voorbeeld hiervan is ons HILO bed.

Doorgedreven partnership

Hidden werkt in een nauw partnership samen met de bekende Duitse producent van zitmeubilair Kusch+Co. Een betrouwbare partner, die onze overtuiging deelt en dezelfde filosofie als Hidden uitdraagt doorheen zijn stijlvolle zitmeubelen.

Selectieve samenwerking

Eigen creaties en een assortiment van onze partner worden verder aangevuld met een zorgvuldig samengestelde selectie van kwaliteitsvolle design meubelen die gekozen werden omdat ze de toets van Hidden doorstaan hebben: vormgeving zonder visuele compromissen, maar met comfort en functionaliteit in het hart van het ontwerp.

Een product ervaren, is essentieel alvorens over te gaan tot aankoop. Overtuig uzelf en kom onze unieke collectie ontdekken in onze ‘living showroom’.

Maak nu een afspraak